free hit counter
Family Friss Kft
Üzletek - szolgáltatások: Raktározás
Rólunk:

A napjainkban egyre dinamikusabban fejlődő logisztikai szolgáltatások egyik új formája az úgynevezett bérraktározás vagy bértárolás.


A bértárolási forma elsősorban azon cégeknek nyújt raktározási lehetőséget, melyeknek áruik tárolásában viszonylag rövid ideig tartó, átmeneti nehézségek lépnek fel. Ilyen helyzet állhat elõ például akkor, ha egy cégnek pár raklappal több alapanyaga érkezik, mint amennyit abban a pillanatban saját raktárában raktározni tud, vagy ha a készáru raktárából nem tudja a termékeit a kellő tempóban kiszállítani és készáru raktára megtelik. Tipikus példa a karácsonyi árudömping raktározási gondja.


Nagy segítség lehet a bértárolási szolgáltatás igénybevétele az induló cégek esetében, ahol a szükséges árukészlet mennyiségét nem tudják előre meghatározni, ennek hiányában a kialakítandó raktár pontos méretének, illetve a szükséges személyzet létszámának meghatározása nem lehetséges.

Manapság egyre több kereskedelmi cég választja ezen tárolási formát, hiszen a bérraktározás hosszú távon is előnyös lehet, mivel a raktározási költség minden egyes tételnél pontosan meghatározható és kiszámítható, és nem merülnek fel egyéb járulékos költségek.

Elérhetőségek
Győr-Moson-Sopron megye
Mosonmagyaróvár
Mosonmagyaróvár Timföldgyári út 4/a
Útvonaltervezés a címhez
Mégsem
Bezárás