free hit counter
NHSZ Tatabánya Zrt.
Üzletek - szolgáltatások: NHSZ
Rólunk
Alapítva: 2013
Rólunk

A magyar kormány stratégiai döntése alapján 2013. decemberében az MNV Zrt. leányvállalataként alakult meg az NHSZ Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szolgáltató Kft. azzal a céllal, hogy biztosítsa a folyamatos és megbízható színvonalú hulladékkezelési szolgáltatást az országban. A cégcsoport egy része közszolgáltatóként tevékenykedik, míg a másik része ipari és kereskedelmi cégek számára nyújt komplex hulladékkezelési szolgáltatást.

Az NHSZ Tatabánya Zrt. bemutatása

Az NHSZ Tatabánya Zrt. több mint ötvenéves múltra tekint vissza. A technikai, technológiai fejlődés 1997. évtől indult el. 1997. és 2010. között átgondolt, egymásra épülő, uniós jogszabályoknak megfelelő beruházások történtek: megépült a kettős szigetelésű regionális hulladéklerakó, elkészült a régi depónia rekultivációja, megvalósult a járműpark cseréje, kialakításra került a hulladékudvar, megépült a csomagolóanyagok válogató, bálázó csarnoka, veszélyes hulladéktárolók mind a tatabányai, mind a csömöri telephelyen. Mára már társaságunk az ország legkorszerűbb szolgáltatóinak egyike. Fő tulajdonosunk az NHSZ Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szolgáltató Kft., mintegy 67% tulajdonrésszel. Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata 25% + 1db részvénnyel rendelkezik, a fennmaradó részvényeket a dolgozók birtokolják.

A Tevékenységeink
Az NHSZ Tatabánya Zrt. tevékenységének bemutatása
Ipari és kereskedelmi partnereknek komplex, innovatív és hosszú távú megoldásokat kínálunk a hulladékok gyűjtésétől a válogatáson át a hulladékkezelésig és hasznosításig. Az NHSZ Tatabánya Zrt. stratégiai célkitűzéseit állandó, megbízható minőségű szolgáltatási színvonallal kívánja elérni. Szolgáltatási tevékenységünk magas színvonalát a megfelelő gépi, technikai eszközeink teszik lehetővé, melyeket a partnereink igényeinek megfelelően bővítünk és fejlesztünk.

A különböző feladatok ellátásához folyamatosan növekvő gépjárműparkunk (36 db MAN, 1 db MERCEDES, 1 db STEYR, 5 db VW, 1 db KOMMOBIL, 1 db MULTICAR, 1 db BUCHER, 1 db AEBI seprőgép, stb.) és speciális felépítményeik állnak rendelkezésre. Emellett a széles edény- és konténerskála, valamint számos munkagép biztosítja a munkafolyamatok zavartalan ellátását.

Hulladékszállítás, ártalmatlanítás

Vállalatunk fő profilja a veszélyes és nem veszélyes hulladék gyűjtése, szállítása, hasznosítható hulladékok előkezelése, melyet elsősorban Komárom-Esztergom, Fejér, Győr - Moson - Sopron és Pest megyei ipari termelő egységeknél végzünk, de országos hálózattal rendelkező partnereknek is szolgáltatunk. Több mint 2500 vállalkozás bízott meg bennünket hulladékkezeléssel. A munkát korszerű MAN alvázú célgépekkel hajtjuk végre. A nagy mennyiségű hulladékok szállításához edényzeteket kínálunk a 3 m3-től a 30 m3-ig. Vállalatunk üzemelteti a tatabányai regionális hulladéklerakót.

Szelektív hulladékkezelés (ipari, kereskedelmi, intézményi szelektív hulladékgyűjtés)
A leghatékonyabb a szelektív hulladékgyűjtés, hasznosítás az ipari, kereskedelmi, intézményi területen. Folyamatosan fejlesztjük partnereinkkel közösen a papír, műanyag, fém, üveg, fa, gumi, és egyéb hasznosítható hulladék szelektív gyűjtését azok keletkezési helyén.
Az igényeknek, a technológiának megfelelően biztosítjuk a gépi, technikai eszközöket, valamint az élő munkaerőt is. Partnereinkkel közösen folyamatosan fejlesztjük a gyűjtési, szállítási technológiát hogy az minél költségtakarékosabb és hatékonyabb legyen.

A begyűjtött hulladékot vagy közvetlenül a feldolgozó helyre vagy szortírozás, előkezelés, bálázás céljából telephelyeinkre szállítjuk. Előkezelési tevékenységeink közé tartozik a fém és műanyag hulladék bontása, válogatása, darabolása is.
A legfontosabb célkitűzésünk, hogy partnereink igényeinek eleget tegyünk, a keletkező hulladékok környezetkímélő újrafeldolgozásával. Mindennek érdekében kialakítottunk egy menedzsment rendszert, melynek részeként minden partnernek mindig azonos kapcsolattartó kollégánk áll a rendelkezésére. Fontos feladatunk, hogy pontosan tartsuk be a szállítási és adatszolgáltatási kötelezettségeinket, és jogszabályok szerint szolgáltassunk kiváló minőségben. Hulladékkezelési feladatokat mind Tatabányán található Vasvári Pál úti telephelyünkön, mind a budapesti agglomerációban található csömöri telephelyünkön végzünk. Korszerű létesítményekkel, teljes infrastruktúrával kialakított telephelyeink kedvező közlekedési feltételekkel rendelkeznek, hisz autópályák (MO, M1), főútvonalak közelében találhatók.

Veszélyes hulladékok kezelése

A veszélyes hulladékok elkülönített kezelésében és ártalmatlaníttatásában társaságunk jelentős részt vállal. Környezetvédelmi engedélyünk több mint 500-féle veszélyes hulladék szállítására szól, melyhez az előírásoknak megfelelő járművekkel, edényzettel, biztonsági berendezéssel rendelkezünk. Jól képzett szakembereink a teljes körű adminisztráció végzése mellett segítik partnereink dokumentációs feladatait is. Növekvő nagyságrendet képvisel a lakosságtól, illetve étkeztetéssel foglalkozó cégektől begyűjtött rákkeltő használt sütőolaj, valamint a települések orvosi rendelőiben képződő egészségügyi hulladék gyűjtése és ártalmatlanítása. A felmerülő új igények kielégítése érdekében azonnal megkérjük az új engedélyeket és biztosítjuk a szükséges edényzetet.

A hulladéklerakó (depó) rövid bemutatása

1998. őszén került átadásra közel 1 milliárd forint értékű beruházásként az európai szabványoknak megfelelő, új kettős szigetelésű hulladéklerakó. A depó csurgalékvíz-tárolóval, depóniagáz elszívóval, fáklyázóval, számítógépes felügyelettel, monitoring-rendszerrel van ellátva. 2 db 40 tonnás elektromos hídmérlegen keresztül bonyolódik a forgalom, amely közvetlen kapcsolatban áll a számítógépes nyilvántartási és számlázási rendszerrel. A területen kapott helyet 30 m3-es automata üzemanyag-tároló, illetve az 1.600 m2 felületű komposztáló is.

Olajos hulladékok kezelése
Növényi és ásványi olajszármazékokkal szennyezett hulladékokat biológiai kezeléssel történő elbontással ártalmatlanítunk a kommunális lerakón.

Téli útüzemeltetés
Elsősorban Tatabányán és a szűkebb körzetében végzünk téli út- és járdatakarítást. Nagyteljesítményű hótoló és automatikus szóró berendezéssel ellátott speciális célgépeink végzik a téli úttisztítást.

Integrált irányítási rendszer
Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a környezet és minőség védelmére, így az ágazatban az elsők között szerezte meg (2003) az erre vonatkozó minősítéseket. Jelenleg az alábbiakkal rendelkezünk:

ISO 9001 - Minőségirányítási Rendszer
ISO 14001 - Környezetirányítási Rendszer
OHSAS 18001 – Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási Rendszer
Akciós szolgáltatásaink
Tisztelt Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy seprő járművünket felkészítettük az idei szezonra. Tevékenységünket akció keretein belül indítjuk, így most kedvezményesen, 2013. évi áron veheti igénybe a szolgáltatást.
Gépi seprésnél vállaljuk szilárd burkolatú területek (díszburkolat, beton, aszfalt, járókő) szívó rendszerű, forgókefés tisztítását, valamint kiemelt szegélyek melletti lerakódások feltakarítását. A felsepert hulladék a jármű zárt tartályába kerül és így történik az elszállítás. A munkavégzés a forgókefékre porlasztott víznek köszönhetően szinte pormentes.
A seprés teljesítéséhez rendelkezésünkre álló célgéppel gyorsan és hatékonyan tudjuk a közlekedő utak, járdák, parkolók, terek, parkolóházak, üzemcsarnokok stb. felületének feltakarítását elvégezni.
Seprőgépünk megrendelésénél kérjük Önöket, hogy a díjtétel mellett vegyék figyelembe a tisztítandó terület jellegzetességeit, valamint az időjárási viszonyokat.

Díjtételek:
- Seprés nagy géppel (MFH5000): 15.990,- Ft+ÁFA/üzemóra
- Kiállási díj: 465,- Ft+ÁFA/km (Telephelyünktől oda-vissza érkezésig értendő)
A díjak tartalmazzák a megrendelt terület felseprését, a felsöpört hulladék engedéllyel rendelkező lerakón történő elhelyezését.

Kapcsolattartónk: Deklava Zsuzsanna 34/513-930
Konténer rendelés
Telefon: +36 34 513-943
E-mail: kontener.tatabanya@nhsz.hu
Elérhetőségek
Komárom-Esztergom megye
Tatabánya
2800 Tatabánya, Erdész utca E.
Útvonaltervezés a címhez
Mégsem
Bezárás